Contesten

Overzicht voor de komende contesten.

TC
contesten klik hier

Voor afdelings tussen stand en overige contest in formatie klik hier

Deze informatie komt van:

veron afdeling competitie site

PI4ZAZ PACC 2011
PI4ZAZ contest-team voor de PACC 2011
(voor hoge resolutie foto klik hier)

12 en 13 Februari 2011 word er weer de PACC contest gehouden. Wij doen daar actief aan mee. Daarom zijn we op zoek naar actieve en niet actieve leden die zich daar voor in willen spannen.
Ook als u denkt ach, da's toch niets voor mij? Ik heb helemaal geen ervaring of ik ben geen bijgevoegde waarde? Onzin. Iedereen met intresse is welkom wilt u eraan proeven of meemaken geef u gewoon op.
Heeft u geen ervaring meld het en er komt een ervaren operator naast u zitten om te assisteren. We doen het per plek met 2 man/vrouw 1 maakt de verbindingen en de andere logd en luistert mee.
Dus pak deze unieke kans en meld u aan. Wel zo gezellig. Voor de operators zijn er broodjes en zaterdagavond word er nassi geserveerd door Wim PA3DUP en ik kan uit eigen ervaring melden dat deze erg lekker is.

Er moet wel even gemeld worden wie er mee blijven eten en wie niet. dit ivm de hoeveelheid eten waar rekening mee gehouden moet worden. Wim en XYL alvast bedankt het zal zeker smaken.

Wilt u meehelpen met op en afbouwen dan kunt u zich zelf ook opgeven. Daar zijn we erg blij mee. Velen handen maken ligt werk

PACC team Zaanstreek PI4ZAZ